Etusivu Naisen kirjat Puhetta naisen elämästä Hyvinvointia työhön ja omaan elämään Kuvagalleria Ota yhteyttä


Liikuntakouluttaja en ole, mutta tiedän, että nivelet kaipaavat toimiakseen liikuntaa. Nivelkirjassani kerron mm. nivelrikon ehkäisystä, tekonivelleikkauksesta ja siitä kuntoutumisesta myös omien kokemusteni valossa. (Kuva Pasi Leino)

 

Naisen elämässä on hetkiä, jolloin on hyvä pysähtyä pohtimaan missä olen ja minne olen menossa. Jokainen päivä meillä on lukemattomia mahdollisuuksia tehdä työ- ja henkilökohtaisesta elämästämme hieman enemmän unelmiemme kaltainen.

Tuumausta työhyvinvoinnista

Hyvinvointiteeman alustuksissani herättelen ajatuksia hyvästä työelämästä ja omasta paikastamme siinä. Tuumausta työhyvinvoinnista sisältää ajatuksia osaamisesta, työnilosta, jaksamisesta, paremmista esimies- ja alaissuhteista ja työelämän tuhkimoista.

Alustan ja vedän keskusteluja koulutustilaisuuksissa tai erilaisissa yhteisöjen Tyky- tai hyvinvointitilaisuuksissa.

 

Viestintä ja tiedottaminen

Osaaminen erilaisissa tilanteissa lisää hyvinvointia: Koulutan myös viestintään liittyvissä kysymyksissä yhteistyökumppanieni kanssa (mm. Ulla Järvi ja Johanna Muuraiskangas) esimerkiksi asiantuntijan ja tiedotusvälineiden suhteista ja yhteisön tiedottamisesta. Ullan kanssa olemme kirjoittaneet aiheesta kirjan Asiantuntijan mukaan. Viestintäopas media-ajan asiantuntijoille. Johannan kanssa olemme tehneet rinnan viestintäkonsultin työtä ja molempien kanssa olemme järjestäneet useampia koulutustilaisuuksia viestinnän teemoista.

 

 

Viestintäpalvelu Tuula Vainikainen | p. 045 6719 558 | tuula.vainikainen(a)saunalahti.fi