Etusivu Naisen kirjat Puhetta naisen elämästä Hyvinvointia työhön ja omaan elämään Kuvagalleria Ota yhteyttä

Tuula Vainikainen
Ulla Järvi

NAINEN KESKELLÄ ELÄMÄÄ

Kirja kertoo 40+ ikäisen naisen monista rooleista: naisena, äitinä, vaimona, tyttärenä, ystävänä, sisarena – henkilökohtaisessa elämässä ja työssä.

Kirjasta sanottua:

”Kirjaa voi suositella erityisesti naisille. Se on omiaan voimaannuttamaan etenkin keski-ikäisiä naisia tarjoamalla tietoa, kannustusta ja vertaispuhetta. Siskolta siskolle. Kirja on kuin kansien väliin laitettu sympaattinen ja tietorikas naisystävä, jonka kanssa voi jakaa kokemuksia ja intoutua uudistumaan.” – Martina Torppa, Suomen Lääkärilehti

”Kirjasta välittyy itsestä huolehtimisen kannustava henki. Siitä löytyy monia hyödyllisiä oivalluksia ja vinkkejä arjessa kokeiltaviksi. Parhaimmillaan kirja voi antaa sysäyksen omien elämäntapojen suuntaamiseen uusille urille siten, että ne heijastuvat myönteisesti terveyteen vielä vanhuusvuosinakin.” – Paula Hakala, Kelan Sanomat.

”Kirja on asiallisen terveyskeskeinen. Siinä kartoitetaan perusteellisesti tämänikäisen naisen terveyden riskit. Henkilökohtaiset avautumiset tuovat mukaan inhimillisyyttä. Niissä paljastuu myös kirjan paradoksi: jos terveydestä ja sairaudesta työkseen kirjoittava joutuu itse TYK-kuntoutukseen, se osoittaa, ettei terveydestä huolehtimisessa – tai huolehtimatta jättämisessä – todellakaan ole kyse tiedon puutteesta. Ja tässä elämänvaiheessa jos koska pitäisi miettiä edessäolevia vuosia ja alkaa tehdä jotain tulevan terveyden eteen.” – Leena Mallat, Viva.

”Kirjoittajat kannustavat elämänmuutokseen ja korostavat sitä omin esimerkein. Moni anonyymi kertoja saa äänensä kuuluviin. - Näissä pienissä kertomuksissa on aitoa tunnetta.” – Hilkka Juhola-Puha, Mediuutiset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Viestintäpalvelu Tuula Vainikainen | p. 045 6719 558 | tuula.vainikainen(a)saunalahti.fi