Etusivu Naisen kirjat Puhetta naisen elämästä Hyvinvointia työhön ja omaan elämään Kuvagalleria Ota yhteyttä


Tälläkin iloisella naisenergisellä joukolla olemme puineet naisen elämää. Kuvassa vasemmalta Ulla Korpela, Johanna Muuraiskangas, Tuula Vainikainen ja Annu Laavainen. (Kuva Anna-Silja Suutarinen)

 

Naisen elämän monet roolit

Naisen elämän monet roolit sopivat pohdittaviksi erilaisissa tilaisuuksissa tai vapaamuotoisten porukoiden kokoontumisissa. Teemojani ovat mm. äitien ja aikuisten tyttärien suhteet, tyhjenevän pesän elämänvaihe, miniät ja anopit, naisystävyys ja näiden roolien yhdistelmät. Juttelen aiheista kirjojeni pohjalta, alustan yhteistä keskustelua, miten vain sovitaan.


Sanoin ja sävelin

Voimme lisätä puheeseen myös sävelet, jolloin avaamme naisen elämää yhdessä ihanien Laulelman ystävien Johanna Mäkisen ja Anneli Leivon kanssa. Trubaduuri Johanna ja Anneli saavat naisen elämän soimaan!

Messut, kirjamatineat ja naistenillat

Naisen elämää koskevien ajatusten virittäjänä olen jutellut mm. Osaava nainen -messuilla, Marttojen, Akateemisten naisten, Zontien, Sotilaskotisisarten, useiden senioriyhdistysten ja Soroptimistien tilaisuuksissa.

Jututan mielelläni myös muita asiantuntijoita, tutkijoita ja kirjailijoita, joita hankin mukaan tarpeen mukaan.

Raision kirjaston ja Raision Myllyn Suomalaisen kirjakaupan kanssa olemme järjestäneet useampia mukavia kirjamatineoita ja Naisten iltoja, joissa olen hoitanut kirjailijoiden haastattelut. Se on ollut todella mielenkiintoista puuhaa!

Kysy lisää, niin kootaan teille sopiva paketti!

 

 

Juttusilla Outi Pakkasen kanssa Raision kirjaston Dekkarimatineassa keväällä 2012. Taustalla paistaa Julma kuu. (Kuva Kai Viertola)

 

 

 

 

Viestintäpalvelu Tuula Vainikainen | p. 045 6719 558 | tuula.vainikainen(a)saunalahti.fi